Geroosterde groenten

Categorie├źn aardappel,champignons,groente,pompoen,slow food,tomaten,vegan1 opmerking
geroosterde tomaten

Groenten uit de oven zijn lekker. Het is heel eenvoudig, je snijdt de groenten in stukken, mengt er olijfolie, peper en wat kruiden naar wens door en roostert de groenten tot ze gaar zijn. Geschikt zijn tomaten, paprika, aardappels, pompoen, paddenstoelen, uien en nog veel meer.

Tomaten bijvoorbeeld, snij ik door, besprenkel ik met olie, peper en tijm of oregano en rooster ik een half uurtje in een voorverwarmde oven van 200 graden (gasoven). Serveer ze zo bij bijvoorbeeld risotto of pureer ze tot een lekkere saus.

Aardappels duren iets langer, net als pompoen. Reken op 45 minuten.

1 gedachte op & ldquo;Geroosterde groenten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *