Kaartjes

Categorieƫn contact,gesponsord,kookboek0 opmerking


Ik vertelde jullie een paar maanden geleden dat ik van Webprint een bon kreeg om een kookboek te laten drukken. Het waren bewogen maanden in huize ZuiverSap en het duurde even voor ik er echt voor kon gaan zitten. Ik wil dolgraag een echt kookboek maken, maar de mogelijkheden in het systeem van Webprint waren niet voldoende voor mij.

Na overleg mocht ik de bon ook voor iets anders gebruiken. Ik besloot visitekaartjes en ansichtkaartjes te laten drukken. Regelmatig sta ik namelijk met lege handen als iemand naar mijn sites of blog vraagt.

De visitekaartjes kwamen in harde zwarte plastic boxen. Op zich stevig, maar een kartonnen doos voldoet ook en is beter voor het milieu. Ze hebben een aantal ontwerpmogelijkheden. Ik vond het jammer dat mijn lievelingslettertype (Lobster) of een vergelijkbare er niet tussen zit. De randen vind ik wat raar, het patroon loopt niet door. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd in de stijl van dit blog te blijven en dat is redelijk gelukt.

De ansichtkaarten vind ik heel leuk. Ontzettend vrolijk en mooi gedrukt.
Al met al een mooi en handig cadeautje.  Ik heb de eerste kaartjes al uitgedeeld.
Ik heb besloten dat er ooit een kookboek komt, maar dan bij een uitgever šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *