Het eerste ZuiverSap filmpje! + winactie Lima Foods

Categorieën gesponsord,how to,koffie,lijnzaad,meergranen,muesli,ontbijt,pasta,spinazie,tips,vegan7 opmerking

Het allereerste ZuiverSap filmpje, nog even wennen hoor 😉
Wel meteen een goed begin, ik kreeg een mooi pakket van Lima Foods toegestuurd.


In dit filmpje zie je wat er allemaal in zit.
Wil je ook zo’n pakket met een winkelwaarde van ongeveer 45 euro GRATIS toegestuurd krijgen?

Like het filmpje, abonneer je op het YouTube kanaal van ZuiverSap en schrijf onder deze blogpost wat je met de ingrediënten in het pakket zou maken. Het gerecht wat me het meest aanspreekt wint. Veel succes!

Spinazie à la crème maak ik zo:
Fruit een fijngesnipperd uitje en een of twee teentjes knoflook in een grote hapjespan, voeg in delen een pak verse spinazie toe. Roer even door tot het geslonken is, voeg een scheut plantaardige room en wat zout en peper, eventueel wat nootmuskaat toe en laat even garen.
Deze winactie sluit op 15 mei 2016

7 gedachten op & ldquo;Het eerste ZuiverSap filmpje! + winactie Lima Foods

 1. Ohhh wat een leuk pakketje!
  Wat ik zou maken?
  Een mokka-kwark taart!
  Voor de bodem zou ik onder andere de muesli en de tahini pasta gebruiken. Verder nog wat dadels en eventueel noten De ‘vulling’ kan gemaakt worden met de granenkoffie en agar agar (natuurlijk ook plantaardige yoghurt/kwark, ongezoet). Op smaak brengen met rijsttroop! Hmmmm

 2. Wat een fijne spullen 🙂
  Ik zou als voorafje maiswafels met zoete tahini en dun gesmeerde hartige umeboshipasta maken. Dan noedels met lekker veel groente met een flinke scheut tamari. Als toetje een koffiepuddinkje, gemaakt met granenkoffie, agar agar en rijststroop. En een beetje warme room met rijststroop eroverheen, want je leeft tenslotte maar één keer 😉
  De muesli eet ik ’s avonds lekker uit het vuistje :p

 3. De noodles met lekker veel groente en een beetje van het soja saus erbij. Ziet er lekker uit allemaal ! 🙂
  Of natuurlijk super lekkere vegan pancakes met de siroop erop en bananen <3

 4. Leuk dat je ook filmpjes maakt! Ik heb het pakket laatst ook ontvangen. Wat een leuke dingen zaten erbij 🙂 Vooral de kamut pasta is echt heerlijk.

 5. Ik zou jouw spinazie recept proberen met de kamut pasta. Vroeger als ik lui was at ik altijd spinazie a la creme uit een pakje met pasta maar dat is nu ook al drie jaar terug. De spelt room zou een goed excuus zijn om zelf is een niet luie versie proberen te maken.

  Verder zou ik de tamari gebruiken om te experimenteren met een dressing van tamari, miso en limoen of citroensap want ik heb buiten de deur een paar keer zo’n combi geprobeerd die elke keer erg lekker waren. Oh en alpro was in de reclame bij de jumbo dus de agaragar zou ik gebruiken om mezelf op de proef te stellen en is geslaagde kwarktaart te maken. (Ik ben niet zo’n talent als het op taartachtige dingen aankomt namelijk :p)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *