Kookdemo ‘koken met peulvruchten’ Veggie-Fair

Categorieën comfort food,peulvruchten,snelle hap,tips,vegan,workshop0 opmerking

 

Dit weekend is Landgoed Olmenhorst het prachtige decor van Veggie-Fair. Zaterdag 22 oktober en zondag 23 oktober van 10 tot 17 uur kun je in de appelboomgaarden appels plukken, de produktmarkt van Veggie-Fair bezoeken en workshops volgen. Kijk hier voor het programma.

 

workshop-koken-met-peulvruchten
Beide dagen zal ik om 13.30 uur een kookdemonstratie ‘koken met peulvruchten’ geven. Eet je veganistisch, vegetarisch of af en toe geen vlees en wil je wel iets anders dan gekookte bonen naast je groenten, kom dan vooral kijken. Ik laat je verschillende gerechten zien en achteraf kun je proeven. De toegang en hapjes zijn gratis.

Als je mij wil steunen, kun je een lepel uit mijn shop kopen, of uiteraard één van de andere producten. Wil je zeker zijn dat ik het product bij me heb, stuur me dan een mail met je wensen of bestel van te voren in de webshop met als verzendoptie ‘afhalen’.
Tot dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *