De Serre ’s Graveland

Categorieën burgers,cake,comfort food,onderweg,salades,soep,tips,vegan,welkom3 opmerking

Sorry voor mijn lange afwezigheid! Ik heb het nog steeds druk met ShopZuiver, maar sinds deze zomer werk ik ook bij De Serre ’s Graveland. Dit heeft gezorgd voor een blogpauze. Ik kook wel, bak nog steeds 95% van ons brood zelf en heb laatst zelfs een raw bramentaartje gemaakt, maar tijd om dit in een blog te verwerken had ik even niet.
Ik maak thuis nu vaak ZuiverSap klassiekers: mueslibroodjes, linzen curry, pasta met broccoli roomsaus en soms gewoon simpel aardappels uit de oven, groenten en een burgertje. Ook drink ik nog iedere ochtend (en vaak in de middag een tweede) een smoothie of groene juice.

Terras met gedekte tafels voor een high tea

De Serre ’s Graveland
Op een heerlijke, rustige, groene plek kun je genieten van een plantaardige lunch, dadel bananenbrood (met chocola en ananas!), appel-kaneelmuffins en wisselende taart. De lunch bestaat nu uit een heerlijke tosti, noten-champignonburger, grote vullende salades met ingrediënten van het seizoen, broodjes erwtenhummus met gegrilde groenten en wisselende soep. Veel ingrediënten komen van het land: de naastgelegen biologisch dynamische tuinderij Land en Boschzicht. Ook is er heerlijke koffie, haver- of sojamelk voor de cappucino’s, verse gemberthee, verse muntthee en meer.

 

Broodjes met erwtenhummus en geroosterde groenten

Er wordt gewerkt met heerlijke, eerlijke producten en alles is huisgemaakt. Ook kun je high tea en lunches boeken als je iets te vieren hebt. Kun je je voorstellen hoe fantastisch het voor mij is daar in de keuken te werken? 😉

Na deze korte lofzang volgen hier een aantal foto’s. Kom je snel genieten van deze prachtige plek?

 

 

Taartenbuffet

 

Courgetterolletjes
Voorbereiden van een high tea

De Serre ’s Graveland is open van woensdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur.

3 gedachten op & ldquo;De Serre ’s Graveland

 1. Perfect update of captchas solution package “XEvil 4.0”:
  captchas recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
  and more than 8400 another size-types of captchas,
  with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
  You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM software: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

  Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.

  FREE DEMO AVAILABLE!

  Good luck!

 2. My spouse and i felt so lucky Chris managed to carry out his studies via the ideas he was given from your own web page. It is now and again perplexing just to be freely giving helpful tips which often people today could have been making money from. And we all do understand we now have the website owner to give thanks to for that. The main explanations you made, the simple site navigation, the friendships you can help to instill – it’s got mostly fabulous, and it’s facilitating our son and our family do think the subject matter is thrilling, and that’s wonderfully indispensable. Thanks for all!

 3. I and my pals happened to be looking at the excellent guides located on the blog and quickly I had a terrible feeling I had not thanked the website owner for those secrets. The men were as a consequence passionate to study all of them and have in effect definitely been making the most of these things. I appreciate you for turning out to be simply thoughtful and also for picking varieties of ideal topics millions of individuals are really eager to discover. Our own sincere regret for not expressing gratitude to earlier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *