Hi, ik ben Astrid. Welkom op ZuiverSap!
ZuiverSap is ooit begonnen als verzameling van mijn shake- en broodrecepten. Jaren schreef ik mijn recepten in een receptenschrift wat te vol en onoverzichtelijk werd. Ik startte een eenvoudige blogspot en al gauw bleek dat mijn recepten niet alleen door mijzelf gelezen werden.

Mijn hele leven vegetarisch kreeg ik last van voedselintorelanties (kaas, melk). Ik las me in en er was geen weg terug: ik werd veganist. Juist hierdoor kreeg ik nog meer plezier in koken en bakken, er is zoveel mogelijk! Ik kook met zoveel mogelijk pure ingrediƫnten en niet met zakjes en pakjes. Vegan eten hoeft niet ingewikkeld of tijdrovend te zijn.

Ik sta veel in de keuken en daar geniet ik van. Sinds kort heb ik mijn droom waargemaakt: een vegan webshop met prachtige duurzame producten zoals pure verzorgingsproducten, mooie duurzame spullen voor in huis of onderweg en een zachte eco-babylijn. Neem eens een kijkje op ShopZuiver. Verder heb ik twee webshops met shirts, truien en accessoires: ZuiverSap (vegan) en Rood en Blauw (dieren).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren